Verwijderen MHP

Verwijderen MHP
Wanneer u een verkeerde keuze hebt gemaakt wat MHP-specialist betreft zult u op zijn zachtst gezegd niet blij zijn. De behandeling heeft voor u niet het gewenste resultaat opgeleverd. In plaats van uw zelfvertrouwen terug te gegeven bent u nu mogelijk extra onzeker.

Verwijderen MHP met laser

De pigmenten kunnen gelukkig met laser weer goed verwijderd worden. Beauty Care Nederland beschikt over de beste, snelste en veiligste medische laser die momenteel hiervoor beschikbaar is. Behandeling met laser kan op zijn vroegst nadat de pigmenten 3 tot 6 maanden in de huid zitten. Voor die tijd heeft het weinig zin omdat de pigmenten dan nog niet zijn ingekapseld en daarmee de kans bestaat dat de bestaande haarzakjes worden beschadigd.

Wij begrijpen goed dat die 3-6 maanden een hel kunnen zijn voor u. Daarom vragen wij u om toch langs te komen. Het is gelukkig niet altijd nodig om met de laser aan de slag te gaan. Er kan vaak ook veel opgelost worden door verschillende specialistische pigmentatie technieken. Het is dus de moeite waard om een afspraak te maken wanneer u niet tevreden bent met uw MHP. Samen met u zoeken wij graag naar de voor u beste oplossing! Eventueel hebben wij goede camouflerende cremes en poeders die ook nog eens watervast zijn. Wij maken die creme of poeder voor u op kleur en passen dit dus per persoon aan. Het aanbrengen wordt u duidelijk uitgelegd en is erg makkelijk. 1 x per dag aanbrengen is voldoende.

Verwijderen MHP met laser

Voor behandeling met laser

Verwijderen MHP met laser

Na behandeling met laser

Verwijderen MHP met laser

Nieuwe MHP behandeling

Aantal behandelingen

Mocht de pigmentatie toch verwijderd moeten worden met laser, dan zijn meestal 1 tot 3 behandelingen voldoende. Soms zijn er meer behandelingen nodig. Dit is vaak het geval wanneer er te diep is gewerkt en bij sommige permanente make/up pigmenten. Nadat u de behandelingen met laser heeft ondergaan is het zaak om nog 3 maanden te wachten alvorens u opnieuw MHP laat aanbrengen door een goede specialist.

Natuurlijk is dit alles best heel vervelend, waarom wij aanraden om goed onderzoek te doen naar de specialist waar u van plan bent heen te gaan. Verzeker u er daarom van of de kliniek voldoende ervaring heeft. Zoek naar reviews, bezoek een open dag en probeer altijd eerst resultaten in het echt te zien van de desbetreffende kliniek.

Foto Consult Service of afspraak

U kunt gebruik maken van onze gratis en vrijblijvende foto consult service zodat we u een inschatting kunnen geven hoe het in uw geval zal verlopen en wat de kosten zullen zijn.

U bent natuurlijk ook altijd welkom om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek in Katwijk. Zo kunnen wij u vaak nóg beter adviseren en kunt u er voor kiezen om direct een eerste behandeling te ondergaan.

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts