Team

Uw tattoo, MHP of PMU verwijderen? Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand met onze Foto Consult Service

Erkende en betrouwbare specialisten

Team Beauty Care Nederland (BCN) wordt gevormd door Isabelle van Rijn (eigenaar), Jeffrey Heemskerk, Paul van Rijn, Colin van Rijn en Petra Star. Daarnaast werken we samen met BIG-geregistreerde arts Peter den Otter. Door onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise bent u bij ons team in vertrouwde handen voor het met laser verwijderen of aanpassen van uw tattoo, Micro Hair Pigmentation (MHP) of permanente make-up (PMU). Wij streven elke dag weer naar de hoogst haalbare kwaliteit en behandelen zowel mannen als vrouwen.

Als erkend specialist in micro pigmentatie en laser behandelingen vinden wij het van uitermate groot belang om u te allen tijde goed, volledig en eerlijk te informeren, zodat u weloverwogen een besluit kan nemen om al dan niet tot het verwijderen of aanpassen van uw tattoo, Micro Hair Pigmentation (MHP) of permanente make-up (PMU) door middel van laser behandelingen over te gaan. U kunt hiervoor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Wij kunnen u dan voorzien van een persoonlijk advies en antwoord geven op al uw specifieke vragen.

Voor uw gemak en om u de kosten van het reizen te besparen kunt u voor vrijblijvend advies en een prijsopgave op afstand ook gebruik maken van onze Foto Consult Service. Tevens kunnen wij u op verzoek in contact brengen met door ons behandelde klanten.

Team Beauty Care Nederland

Isabelle van Rijn - Team Beauty Care Nederland

Isabelle van Rijn
Jeffrey Heemskerk - Team Beauty Care Nederland

Jeffrey Heemskerk
Paul van Rijn - Team Beauty Care Nederland

Paul van Rijn
Colin van Rijn - Team Beauty Care Nederland

Colin van Rijn
Petra Star - Team Beauty Care Nederland

Petra Star
Peter den Otter - Beauty Care Nederland

Peter den Otter

Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand?

Gebruik onze Foto Consult Service

Aanvragen

Team 30/03/2016