Tattoo verwijderen

Uw tattoo verwijderen? Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand met onze Foto Consult Service

Tattoo verwijderen

Uw tattoo verwijderen? We kennen natuurlijk allemaal wel het gezegde ‘bezint eer ge begint’ en dat blijkt juist bij tatoeages wel héél erg toepasselijk te zijn! Bij Beauty Care Nederland kunt u uw tattoo door middel van laser behandelingen veilig en effectief volledig of gedeeltelijk laten verwijderen of laten vervagen voor een cover-up tattoo.

Onze laser behandelingen worden uitgevoerd met de geavanceerde Quanta System Q-Plus C medische laser van het vermaarde technologiebedrijf Quanta System, een belangrijke speler in de wereldwijde markt voor laser technologie. De uiterst geavanceerde laserapparatuur van Quanta System wordt ook gebruikt in ziekenhuizen en medische klinieken. Lees meer over onze medische laser

Verloop tattoo laser behandeling

Het eerste contact verloopt meestal via onze Foto Consult Service of er wordt direct een consult- / behandelafspraak gemaakt. Er wordt met u besproken hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn en er wordt gevraagd naar uw medische toestand, medicijn gebruik en andere voor de behandeling van belang zijnde factoren. Daarna zal worden uitgelegd wat u in uw geval kunt verwachten en hoe de nazorg zal zijn. Wanneer wij hebben vastgesteld dat we u goed kunnen behandelen en u ook wilt beginnen met de behandeling, dan kan dat meestal direct. Wanneer u dit niet wilt dan maken we een vervolgafspraak.

Tijdens iedere behandeling zal een behandelend specialist van Beauty Care Nederland de medische multi-golflengte laser gebruiken, die in een fractie van een seconde een zeer sterke lichtflits uitzendt op de plaats van de tatoeage. Deze lichtflits wordt alleen geabsorbeerd door de inktdeeltjes die ingekapseld in de huid aanwezig zijn. De inktdeeltjes spatten uiteen in kleinere deeltjes, waarna ze door het immuunsysteem van het lichaam worden afgevoerd.

Voorbeelden tattoo verwijderen

Klik op een foto om de galerij in groot formaat te openen

Tattoo verwijderen met laser - Katwijk, Leiden, Noordwijk, Den Haag | Beauty Care Nederland

 

Tattoo verwijderen met laser - Katwijk, Leiden, Noordwijk, Den Haag | Beauty Care Nederland

 

Tattoo verwijderen met laser - Katwijk, Leiden, Noordwijk, Den Haag | Beauty Care Nederland

 

Tattoo verwijderen met laser - Katwijk, Leiden, Noordwijk, Den Haag | Beauty Care Nederland

 

Wanneer u kiest voor een behandeling

Tattoo verwijderen met laser wordt bewerkstelligd door meerdere behandelingen steeds met tussenpozen van 7-8 weken uit te voeren over een bepaalde periode.

Tijdens iedere sessie zal een getrainde professional onze medische multi-golflengte laser gebruiken die in een fractie van een seconde een zeer sterke lichtflits uitzend op de plaats van de tattoo. Dit voelt een beetje als een elastiekje wat tegen de huid schiet. Om de pijn tijdens de behandeling wat minder te maken maar ook om de warmte in de huid sneller af te voeren werken wij met een direct koelsysteem. Koude lucht wordt dan tegelijk met de laser behandeling op de huid geblazen.

De lichtflits van de laser wordt alleen geabsorbeerd door de inktdeeltjes die ingekapseld in de huid aanwezig zijn. En niet door de omliggende huid. De inktdeeltjes spatten uiteen in kleinere deeltjes, waarna een deel door het immuunsysteem van het lichaam worden afgevoerd.

De behandelingen worden 7-8 weken na elkaar ingepland om het lichaam de kans te geven om te herstellen en de inktdeeltjes af te voeren. De behandeling op zich gaat heel snel, vanaf enkele seconden voor een kleine tatoeage tot 20 minuten voor een flinke tatoeage.

 

 

 

Nazorg tattoo verwijderen

Direct na de behandeling zal de tatoeage wat warm aanvoelen, te vergelijken met een flinke zonnebrand. Wij brengen direct na de behandeling een verkoelende gel aan, die er ook voor zal zorgen dat het gebied sneller tot rust zal komen. Na iedere behandeling in de daarop volgende weken zal de tattoo lichter worden en uiteindelijk verdwijnen.

Het is van groot belang dat u uw tatoeage goed tegen de zon beschermt gedurende het volledige traject. Dit betekend overigens niet dat u niet naar het strand kunt gaan, maar wel dat u de tatoeage goed en meerdere keren per dag insmeert met een hoge SPF 50+ beschermingsfactor.

Behandelfrequentie en tarieven

Klik hier voor de Tarieven-pagina
 
 

  • Alle kleuren kunnen met onze medische laser worden verwijderd.
  • Door de behandelingen zullen geen littekens of verkleuringen ontstaan.
  • Tijdens de behandelingen wordt een direct koelsysteem gebruikt.
  • Ook permanente make-up en onjuist aangebrachte MHP kunnen met onze medische laser veilig en effectief worden verwijderd.
  • BIG geregistreerd.

FAQ – Antwoorden op veelgestelde vragen over tattoo verwijderen

Kan ik meteen beginnen met de laser behandelingen?

Hoe lang duurt het verwijderen van mijn tattoo?

Hoeveel tijd neemt 1 behandeling in beslag?

Kan mijn tattoo verwijderd worden zonder dat ik littekens krijg?

Is het mogelijk om een gedeelte van mijn tattoo te verwijderen of deze alleen lichter te maken?

Doet de behandeling met een medische laser pijn?

Kunnen er blaren ontstaan bij het tattoo verwijderen?

Is het mogelijk alle kleuren te verwijderen?

Maakt het verschil welke laser gebruikt wordt voor tattoo verwijderen?

Zijn er risico’s verbonden aan het tattoo verwijderen?

Ik zit veel in de zon of gebruik de zonnebank, maakt dat uit?

Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand?

Gebruik onze Foto Consult Service

Aanvragen

Tattoo verwijderen 30/03/2016