PMU verwijderen

Uw PMU verwijderen? Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand met onze Foto Consult Service

Permanente make-up / PMU verwijderen

Beauty Care Nederland behoort tot één van de weinige klinieken in Nederland die gespecialiseerd is in het veilig verwijderen van permanente make-up (PMU), inclusief eyeliner, wenkbrauw en lipliner.

Het kan voorkomen dat uw permanente make-up niet mooi is gezet of dat u niet meer tevreden bent met het resultaat. Of het nu gaat om verkeerd geplaatste of ongewenst gekleurde wenkbrauwen, lipliners of eyeliners: het kan een enorme aanslag op uw zelfvertrouwen betekenen. Behandeling met een medische laser bij Beauty Care Nederland kan dan een oplossing voor u zijn.

Onze laser behandelingen worden uitgevoerd met de geavanceerde Quanta System Q-Plus C medische laser van het vermaarde technologiebedrijf Quanta System, een belangrijke speler in de wereldwijde markt voor laser technologie. De uiterst geavanceerde laserapparatuur van Quanta System wordt ook gebruikt in ziekenhuizen en medische klinieken. Lees meer over onze medische laser

Behandeling met medische laser

PMU verwijderen met laser - Katwijk, Leiden, Noordwijk, Den Haag | Beauty Care NederlandGedurende de behandelingen met onze medische laser zal uw permanente make-up steeds lichter worden om uiteindelijk helemaal te verdwijnen. Meestal zijn 3 tot 6 laser behandelingen nodig om de permanente make-up geheel te verwijderen. 2 a 3 behandelingen zijn vaak voldoende om de PMU zodanig lichter te maken dat deze vernieuwd kan worden.

De behandeling duurt erg kort, meestal niet meer dan 15 minuten in totaal. Direct na de behandeling kan het gebied wat zwellen, maar dit zullen wij zo veel mogelijk tegengaan doordat we een directe koeling gebruiken. Thuis kunt u het behandelde gebied ook goed koelen om late zwelling tegen te gaan of te verminderen.

Wanneer er toch zwelling ontstaat kan dit tot 3 dagen aanhouden en zich verplaatsen naar beneden (de ogen). Bij het verwijderen van eyeliners wordt vaak roodheid ervaren. Bij de wenkbrauwen en lippen komt dit minder voor.

De eventuele haartjes in de wenkbrauwen zullen niet beschadigd worden. Soms worden de haartjes wat lichter van kleur door de behandeling, dit hersteld zich echter weer direct en de nieuwe haren zullen dus weer gewoon donker terugkomen. Het behandelde gebied heeft ongeveer 7 dagen nodig om te genezen. Daarna kunt u op die plaatsen weer make-up gebruiken. Wacht met epileren liever nog 7 dagen langer, dus 14 dagen.

Verdoving gebruiken is mogelijk. Via de huisarts kunt u een speciale verdovende creme bestellen. Deze moet ongeveer een uur voordat de behandeling werkelijk plaatsvindt ruim worden aangebracht en dient daarna te worden afgedekt met de bijgeleverde patch.

PMU pigmenten

De kleuren zwart, grijs en donkerbruin zijn meestal vrij gemakkelijk te verwijderen. Karamel-tinten, huidtinten of lichtroze tinten zijn ook te verwijderen maar kunnen helaas in eerste instantie verkleuren naar een andere donkere kleur.

Of de kans op verkleuren ook bij u aanwezig is kan door onze specialisten goed worden ingeschat. Zij zullen daar dan ook te allen tijde melding van maken. U kunt vervolgens zelf beslissen of u verder wilt gaan met behandelen of niet. Wanneer u er voor kiest te willen behandelen kunnen wij een sterke camouflerende crème voor u aanmaken zodat u in ieder geval goed kan camoufleren in de tussentijd.

Nazorg PMU verwijderen

U zal na de behandeling een verzorgende crème van ons meekrijgen. Het is de bedoeling dat u deze gedurende 1 week, 2 maal daags dun aanbrengt. Het is verstandig de handen te wassen alvorens het aanbrengen van de crème.

De eerste week na de behandeling kunt u geen gebruik maken van het zwembad, de sauna of de zonnebank i.v.m. het risico op infecties. Het is raadzaam om het behandelde gebied gedurende 48 uur droog te houden.

Gedurende de periode dat u onder behandeling bent is het sterk aan te raden om het behandelde gebied goed te beschermen in de zon. U kunt hiervoor een wattentipje gebruiken met een goede beschermingsfactor. Vanaf SPF 30. De reden hiervoor is dat de zon invloed kan hebben op het melanine in de huid. Het kan ervoor zorgen dat het behandelde gebied donkerder oogt (hyperpigmentatie) of juist heel licht oogt (hypopigmentatie). Beschermen is dus het advies!

Tip: Probeer veel water te drinken, dit bevordert de afvoer van de pigmentresten door het lymfesysteem.

Behandelfrequentie en tarieven

Klik hier voor de Tarieven-pagina

Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand?

Gebruik onze Foto Consult Service

Aanvragen

PMU verwijderen 30/03/2016