MHP verwijderen

Uw MHP verwijderen? Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand met onze Foto Consult Service

Micro Hair Pigmentation / MHP verwijderen

Als internationaal erkende specialist in het plaatsen van Micro Hair Pigmentation biedt Beauty Care Nederland ook de mogelijkheid om uw bestaande Micro Hair Pigmentation (MHP) aan te passen of zelfs geheel te laten verwijderen door middel van behandelingen met een medische laser.

Onze laser behandelingen worden uitgevoerd met de geavanceerde Quanta System Q-Plus C medische laser van het vermaarde technologiebedrijf Quanta System, een belangrijke speler in de wereldwijde markt voor laser technologie. De uiterst geavanceerde laserapparatuur van Quanta System wordt ook gebruikt in ziekenhuizen en medische klinieken. Lees meer over onze medische laser

Verbeteren onjuiste Micro Hair Pigmentation

MHP verwijderen met laser - Katwijk, Leiden, Noordwijk, Den Haag | Beauty Care NederlandVoor mensen die bij een andere aanbieder helaas geen mooie MHP hebben ontvangen biedt Beauty Care Nederland de mogelijkheid dit veilig te corrigeren of te verwijderen d.m.v. behandelingen met een medische laser. In de praktijk zien we vaak zaken voorbij komen als: blauwe verkleuring, dikke zwarte stippen, een vlekkerig geheel en/of té strakke haarlijnen.

Wanneer u uw MHP bij een andere aanbieder heeft ontvangen en u niet tevreden bent over het resultaat, kunt u altijd eerst advies bij ons inwinnen over uw mogelijkheden. Er is niet altijd laser nodig. Om weer een mooie, vernieuwde look te creëren is het niet altijd nodig de MHP volledig te verwijderen maar kan een (aantal) laserbehandeling(en) volstaan om tot een goed resultaat te komen.

U kunt uw haarlijn volledig aanpassen of uw MHP behandeling zelfs totaal ongedaan maken. Er zal geen blijvende schade worden aangebracht aan bestaande haren of de huid. Wanneer uw MHP door de laser behandelingen voldoende vervaagd is, zal er door onze behandelend specialisten meestal overheen gewerkt kunnen worden. Wel is het belangrijk de huid na uw laatste laserbehandeling eerst drie maanden te laten rusten voordat dit mogelijk is.

Aanpassen haarlijn

Wij erkennen de noodzaak voor onze klanten om hun MHP eventueel ook weer aan te passen, te veranderen of te verwijderen omdat uw voorkeuren en/of behoeften kunnen veranderen met de tijd. Een haarlijn passend bij een man van 25 kan u mogelijk minder bevallen wanneer u 50 bent! Dit kan betekenen dat de haarlijn die u heeft gekozen na een aantal jaren niet meer aan uw wensen voldoet of dat u in de loop van de tijd een andere look of stijl bent gaan waarderen. U kunt uw haarlijn bij ons volledig laten aanpassen of een zachtere look laten maken wanneer u dat wenst.

Aantal benodigde behandelingen

Onze medische Quanta System Q-Plus C laser boekt op dit moment zonder meer de beste resultaten bij het verwijderen van tatoeages en/of Micro Hair Pigmentation. De behandeling is zeer effectief en de MHP zal uiteindelijk volledig verdwijnen. Er zijn gemiddeld 1 a 3 laserbehandelingen nodig om de MHP lichter te maken en 5 a 7 behandelingen om de pigmenten volledig te verwijderen.

Het resultaat en het aantal benodigde behandelingen voor het MHP verwijderen hangt van een aantal verschillende factoren af, namelijk: de huid, de pigmentsoort en kwaliteit hiervan, de diepte van de pigmenten en welke kleuren er aanwezig zijn. Dit kan zorgen voor een verschillend resultaat bij het laseren van de MHP. Sommige pigmenten zijn met 1 behandeling volledig verdwenen terwijl andere pigmenten meer behandelingen nodig zullen hebben. In de tussentijd kan het prettig zijn om de hoofdhuid te camoufleren. Wij kunnen hiervoor een creme persoonlijk op kleur maken waardoor de slechte MHP zo goed als niet zichtbaar zal zijn.

De behandeling

De hoofdhuid is erg gevoelig en de behandeling kan dan ook vervelend of pijnlijk aanvoelen. Wanneer u uw Micro Hair Pigmentation laat verwijderen is het mogelijk om het gebied te verdoven met: ‘Emla Crème’. Deze verdovende zalf kunt u in Nederland alleen via uw huisarts bestellen. Breng de zalf ruim een uur van te voren aan op de hoofdhuid en dek deze af met bijvoorbeeld huishoudfolie. LET OP! De zalf kan een negatieve invloed hebben op het aantal behandelingen wat nodig is voor het MHP verwijderen. Ook werken wij met een aparte koeling die het ongemak nog meer zal beperken.

Tijdens en direct na de behandeling zal de MHP wit verkleuren. Dit wordt ook wel ‘laser snow’ genoemd; dit is de gewenste en verwachtte reactie. Daarna zal het gebied vaak wat rood zijn, dit zal afnemen na een paar dagen tot een week. Het uiteindelijke verdwijnen van de pigmenten zal in de weken daarna steeds zichtbaarder worden.

Nazorg MHP verwijderen

U zal na de behandeling een verzorgende crème meekrijgen. Deze crème kunt u gebruiken indien uw huid droog aanvoelt. Het is verstandig uw handen te wassen voordat u de crème aanbrengt. De gehele periode van het lasertraject mag u het behandelde gebied niet bloot stellen aan de zon. Komt u toch met het behandelde gebied in de zon, gebruik dan een hoge zonnefactor. Gebruik ook geen middelen voor zelfbruining.

Tip: Probeer veel water te drinken, dit bevordert de afvoer van de pigmentresten door het lymfesysteem.

Behandelfrequentie en tarieven

Klik hier voor de Tarieven-pagina

FAQ – Antwoorden op veelgestelde vragen over MHP verwijderen

Moet ik een bepaalde tijd wachten voordat mijn MHP met laser verwijderd kan worden?

Hoe lang duurt het voordat ik mijn MHP kan laten bijwerken na de laser behandeling?

Beschadigd de laserbehandeling de bestaande haren op mijn hoofdhuid?

Maakt het uit of er tijdelijke (niet- permanente) of permanente pigmenten zijn gebruikt?

Is de behandeling met een medische laser pijnlijk?

Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand?

Gebruik onze Foto Consult Service

Aanvragen

MHP verwijderen 30/03/2016