Foto Consult Service

Beauty Care Nederland Foto Consult Service

Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand

Voor uw gemak en om u de kosten van het reizen te besparen, bieden wij u onze Foto Consult Service aan. Aan de hand van de door u verstrekte personalia, foto’s en antwoorden op de in het formulier vermelde vragen zal ons team van behandelend specialisten uw situatie nauwkeurig beoordelen.

Vervolgens zal één van onze behandelend specialisten per telefoon persoonlijk contact met u opnemen om uw situatie te bespreken en u te adviseren over de laser behandelmogelijkheden van uw tattoo, MHP of PMU. De behandelend specialist zal tijdens dit telefonische gesprek tevens al uw mogelijke vragen rondom de laser behandeling van uw tattoo, MHP of PMU beantwoorden.

Selecteer hieronder de Foto Consult Service van uw keuze (Tattoo, MHP of PMU) om vervolgens het gepresenteerde online formulier volledig in te vullen en een groot formaat, scherpe, heldere en recente foto van uw tattoo, MHP of PMU te uploaden. U kunt optioneel een 2e foto toevoegen. Eén van onze behandelend laser specialisten zal na beoordeling van uw foto’s telefonisch contact met u opnemen om uw situatie te bespreken.
Foto Consult Service 15/04/2016