Definitief ontharen

Definitief ontharen? Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand met onze Foto Consult Service

Ontharen met de Soprano Ice

 

Wat is de Soprano Ice ontharingslaser?

Definitief ontharen met Soprano Ice ontharingslaser bij Beauty Care Nederland - regio Katwijk, Leiden, Noordwijk, Den Haag
De Soprano Ice ontharingslaser is momenteel winnaar van de prijs ‘Beste Ontharingslaser’.

Comfortabel

De combinatie van Diode Laser en IN-Motion technologie zorgt ervoor dat jouw behandelingen bijna volledig pijnloos zijn. De Soprano ICE Platinum heeft een revolutionaire saffieren tip die ijskoud wordt en zorgt daarmee voor een ongekend comfort.

Geschikt voor ieder huidtype

De technologie van de Soprano ICE Platinum is wereldwijd klinisch bewezen en medisch getest. Deze laser is zeer effectief voor iedere huid, onafhankelijk van type of kleur. Zelfs voor de gebruinde huid, dus behandeling is het hele jaar mogelijk.

Technologie

De Soprano ICE Platinum combineert SHR lasertechnologie met pijnloze IN-Motion voor snelle, pijnloze ontharing. De laser richt zich op de lederhuid. De haarfollikels die daarin te vinden zijn worden blootgesteld aan korte energiestoten die warmte produceren. Door de lederhuid in een bepaald gebied geleidelijk te verwarmen beschadigt de Soprano ICE Platinum de haarfollikels, wat de teruggroei voorkomt. Dit gaat pijnloos en zonder de omliggende huid te verwonden. Iedere haarfollikel heeft een eigen groeicyclus, daarom is een aantal behandelingen nodig om een bepaald gebied volledig te bestrijken.

IN-Motion technologie

De technologie wordt toegepast via het handstuk, in overlappende cirkelende bewegingen.Tegelijkertijd zorgt een serie korte laserpulsen ervoor dat de lederhuid geleidelijk steeds meer wordt verwarmd, zodat het voor prettig blijft voor je. Deze combinatie van laser en technologie zorgt ervoor dat het gehele gebied behandeld wordt. Hierdoor is het resultaat gladder.

Video’s:


 

Wanneer is deze behandeling geschikt?

  • Bij belemmerende haargroei (mannen of vrouwen).
  • Bij Hirsutisme (mannelijke overbeharing bij vrouwen).
  • Bij Hypertrichose (bovenmatige haargroei op bijvoorbeeld de armen).
  • Voor het verwijderen van getransplanteerde haren of resten van haargroei op het hoofd.

Definitief ontharen is zowel toepasbaar op medische als cosmetische indicatie. Overbeharing komt voor bij mannen én vrouwen. Bij vrouwen kan het beschouwd worden als cosmetisch (bijvoorbeeld: bikinilijn, benen, oksels) en medisch (gezicht) beschouwd worden. Helaas wordt het bij mannen alleen gezien als cosmetisch.
 

Word ik 100% haarloos?

Dit is helaas niet volledig te garanderen. Het resultaat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren: onder andere geslacht, leeftijd, puberteit, overgang, zwangerschap, mannelijke hormonen, medicijnen en genetische invloeden. Naar verwachting komt het zeker tot een definitieve haarreductie van 80-95%.
 

Voorbeelden van definitief ontharen door Beauty Care Nederland

Definitief ontharen - Beauty Care Nederland (BCN)

Definitief ontharen - Beauty Care Nederland (BCN)

Definitief ontharen - Beauty Care Nederland (BCN)

Definitief ontharen - Beauty Care Nederland (BCN)

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

 

Wanneer je kiest voor een ontharingsbehandeling

Behandelmethode

De behandeling start met het maken van foto’s. Zo kunnen we het proces goed monitoren. Vervolgens wordt er geleidingsgel aangebracht en je krijgt een bril op ter bescherming tegen het laserlicht. De nieuwe techniek waarbij het SHR lasersysteem gebruik maakt van de ijskop maakt het laseren nagenoeg pijnloos.

Veiligheid

De SHR-methode is de veiligste ontharingsmethode via laser die momenteel beschikbaar is. Op het gebied van laser is het de beste innoverende uitvinding in de afgelopen jaren. Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte ontwikkeld en vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (in joule) is zeer laag, terwijl het aantal pulsen per seconde juist op een hoog niveau ligt. Hierdoor zijn de flitsen niet meer pijnlijk. Bij behandeling door een ervaren specialist(e) is er eigenlijk geen risico op brandwonden, mede dankzij het extreem koelende handstuk.

 

Nazorg ontharen

Na de behandeling kan het behandelde gebied enigszins warm aanvoelen, maar er is verder geen nazorg nodig. Gedurende tien dagen voor en na de behandeling mag je niet in de zon. Dit om te voorkomen dat het actieve melanine in de huid wordt aangetast, wat verkleuringen kan geven.

 

Wanneer niet behandelen?

Sommige medicijnen kunnen een overgevoeligheid voor licht veroorzaken. Een combinatie van laserbehandeling met deze medicijnen kan zorgen voor blaren en littekens. Het is daarom van groot belang dat je ieder medicijngebruik meldt bij de specialist. Denk hierbij ook aan milde medicijnvormen zoals aspirine, antibiotica-kuren en andere pijnstillers.

LET OP: Het te behandelen gebied moet van tevoren worden geschoren worden. De haren mogen echter niet geëpileerd, geharst of op welke manier dan ook uitgetrokken zijn. De behandeling wordt hierdoor minder effectief.

 

Behandelfrequentie en tarieven

Klik hier voor de Tarieven-pagina

Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand?

Gebruik onze Foto Consult Service

Aanvragen

Definitief ontharen 13/02/2019